Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > Varia > Infosessies 'Renoveren is Informeren' wijzen toekomstige verbouwers de weg

Untitled Document
 •   

  Infosessies 'Renoveren is Informeren' wijzen toekomstige verbouwers de weg • 15 juni (Gent) - 21 juni (Antwerpen) - 27 juni (Leuven).
  Verbouwen gaat vaak gepaard met een hele rist vraagtekens. Waar moet u op letten bij de aankoop van een woning? Wat is de gepaste lening? Wat is de rol van de architect en de aannemers? Hoe energiezuinig renoveren? Van welke premies kan u genieten?

  Toekomstige verbouwers zijn dus best vooraf goed geïnformeerd. Daarom trekken NAV en Ik Ga Bouwen & Renoveren door Vlaanderen met een nieuwe editie van 'Renoveren is Informeren'. De infoavond mikt op toekomstige verbouwers die nog met verbouwvragen zitten.

  Deelnemers krijgen er een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Van alle fases verneemt u de antwoorden, nuttige weetjes en tips voor uw renovatie.

  De infoavond bijwonen kan op donderdag 15 juni (Gent), woensdag 21 juni (Antwerpen) of op dinsdag 27 juni (Leuven). Deelname is gratis. Wel moet u zich vooraf online registreren. Iedere aanwezige ontvangt op het einde van de avond een info-verbouwpakket.

  Praktisch

  Do 15 juni 2017 - KBC Gent - Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent
  Wo 21 juni 2017 - KBC Antwerpen - Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen
  Di 27 juni 2017 - KBC Leuven - Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven

  18.30u Onthaal
  19.00u Begin infoavond
  21.00u Afsluitende drink

  De infosessie is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

  Untitled Document