Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > Symposia > ORI nodigt u uit naar de conferentie over duurzame stadsontwikkeling

Untitled Document
 •   

  ORI nodigt u uit naar de conferentie over duurzame stadsontwikkeling


 • 28 juni - Brussel


  Bouwen aan een betere leefomgeving. Dat is waar het voor u en onze leden, advies- en ingenieursbureaus, allemaal om draait. U staat immers mee aan de basis om de ruimte van morgen zo duurzaam mogelijk in te richten. Een continue zoektocht om nieuwe technieken en inzichten te koppelen aan de noden van de stad of publieke ruimte van de toekomst. Daarom is Duurzame stadsontwikkeling en ruimtegebruik het thema van het jaarlijkse ORI-conferentie.

  Leo Van Broeck, Vlaamse Bouwmeester. Hij gaat het hebben over grondgebruik, stedelijkheid en densiteit. In het kort zijn visie op ruimte in Vlaanderen.

  Annick Fourmeaux, Directeur-generaal van de operationele directoraat-generaal van Ruimtelijke Ordening, Huisvesting, Erfgoed en Energie. Ze zal de visie van Wallonië geven over “de ontwikkeling van duurzame steden en de impact op de ruimtelijke ordening, mobiliteit, wonen en duurzame energie"

  Woensdag 28 juni 2017, 18:00 – 21:00

  VBO, Ravensteinstraat 4, 1000 Brussel

  Het programma en inschrijven.


  ORI behartigt de belangen van advies- en ingenieursbureaus in België, levert diensten naar haar leden en stimuleert innovatie en creativiteit in de sector.


  Untitled Document