Untitled Document

Home > Voor de architect > Prevoca voor Architecten

Untitled Document
 •   

  Prevoca voor Architecten


 • Uw professionele carrière draait op volle toeren, maar sommige dingen ziet u niet aankomen: een zware ziekte, een depressie, een burn-out of een banaal ongeluk met arbeidsongeschiktheid tot gevolg.

  Bewust van deze realiteit en rekening houdend met de economische situatie en huidige problematiek, heeft de Orde van Architecten (Nationale Raad) zich via haar werkgroep Verzekeringen gebogen over deze materie. De werkgroep onderzocht de verzekeringsmogelijkheden in het kader van de arbeidsongeschiktheid, ook gekend als ‘gewaarborgd inkomen’.

  Na maandenlang veldwerk stelt de Orde van Architecten (Nationale Raad) u nu de collectieve verzekering Gewaarborgd Inkomen “Prevoca voor Architecten” voor, aangeboden door PRECURA verzekeringen.

  "Prevoca voor Architecten" is een collectieve professionele dekking tegen inkomensverlies, op maat gesneden voor de Orde van Architecten. Het afsluiten van een verzekering Gewaarborgd Inkomen “Prevoca voor Architecten” geeft u de noodzakelijke financiële gemoedsrust, want naast lichamelijke ziekten zijn ook psychische aandoeningen verzekerd.

  Wilt u meer weten over deze verzekering?

  Raadpleeg de online brochure Verzekering Gewaarborgd Inkomen ‘Prevoca voor Architecten'.

  Of lees de infosheet 'Prevoca voor Architecten'

  Meer inlichtingen over de Verzekering Gewaarborgd Inkomen Prevoca voor Architecten vindt u op de website van PRECURA Verzekeringen.

  Om uw aansluiting zo makkelijk mogelijk te maken, kan u hier de PDF van het Toetredingsformulier Prevoca voor Architecten downloaden. De ingevulde en gehandtekende versie kan u opsturen naar Verzekeringen PRECURA, Romeinsesteenweg 564 A, 1853 Strombeek-Bever.