Untitled Document Untitled Document

Home > Nieuws > Architecten > Mijn Huis Mijn Architect: Laatste kans om in te schrijven

Untitled Document
 •   

  Mijn Huis Mijn Architect: Laatste kans om in te schrijven • 29/05/2017
  Ben je nog niet ingeschreven voor Mijn Huis Mijn Architect? Doe het dan snel, want morgen 31 mei sluiten de inschrijvingen. Projectgegevens en foto's kunnen nog aangeleverd worden tot 6 juni.

  Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 neemt de Orde van Architecten - Vlaamse Raad opnieuw het initiatief voor de organisatie van het succesvolle openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect. Hiervoor zijn we nog op zoek naar creatieve ruimtes.

  Heb je een nieuwbouw- of renovatieproject in je portfolio waarmee je graag wil uitpakken? Laat het dan de hoofdrol spelen tijdens Mijn Huis Mijn Architect. Tegelijk is dit openhuizenweekend de perfecte gelegenheid om ook je meerwaarde in het bouwproces in de verf te zetten. Het is immers de architect die de wensen en dromen van de bouwheer omzet in een echte thuis!

  Toon je mooiste realisaties en schrijf je in voor deze nieuwe editie van Mijn Huis Mijn Architect.

  Opgelet: woensdag 31 mei is de allerlaatste dag om nog in te schrijven! Inschrijvingen na 31 mei 2017 zullen niet meer meegenomen worden in de beoordeling. Na inschrijving ontvang je een paswoord en een login. Zo kunnen de projectgegevens en foto's digitaal aangeleverd worden tot uiterlijk 6 juni. De evaluatie van de projecten gebeurt op basis van de volledige en tijdig ingestuurde gegevens én foto’s. Hou hiermee rekening bij het indienen van je project!

  De deelnameprijs per project bedraagt € 150 (excl. btw).

  Schrijf je hier in.  Untitled Document