In de kijker


Belgian Building Awards 2020: schrijf je in voor 30 september

Op dinsdag 3 maart 2020 worden de Belgian Building Awards uitgereikt op Batibouw. Voor de Architectuurawards worden prijzen toegekend in vijf categorieën, waarvan 3 nieuw zijn. Inschrijven kan tot en met 30 september 2019.

29 augustus

Wet verzekeringsplicht - Nog steeds geen vangnet voor architecten die moeilijk aan verzekering geraken. Orde van Architecten stelt bevoegd minister Ducarme in gebreke

De wet van 31 mei 2017 betreffende de verplichte verzekering van de tienjarige burgerlijke aansprakelijkheid van o.a. architecten voorziet in een tariferingsbureau waar architecten een aanvraag kunnen indienen wanneer ten minste drie verzekeringsondernemingen hebben geweigerd hem een dekking toe...

13 september

Orde lanceert digitaal loket en nieuw ledenportaal

In het kader van de digitalisering en de verbetering van onze dienstverlening werd een nieuw ledenportaal ontwikkeld en ondergebracht in het digitaal loket.

21 augustus

bis, bouw- & inspiratiesalon, 5 – 13 oktober, Flanders Expo Gent

Op bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, vind je kwalitatieve verdelers, inspiratie en professioneel advies over keukens, badkamers, daken, isolatie, verwarming en zoveel meer. De ideale plaats om je (ver)bouwplannen te laten slagen!

4 september