bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Back to School. Scholenbouw van morgen

Basisschool De Tol, Riemst © Filip DujardinNaar aanleiding van de tentoonstelling Back to School. Scholenbouw van morgen organiseert het Vlaams Architectuurinstituut op 24 oktober een colloquium om de dialoog over de toekomst van scholenbouw te stimuleren.

Scholen van Morgen, een publiek-private samenwerking (PPS) tussen AG Real Estate, BNP Paribas Fortis en de Vlaamse overheid, leidde tot de realisatie van 182 scholen; een ongeziene productie in de geschiedenis van Vlaanderen en Brussel. Tijdens dit colloquium willen we deze grote scholenoperatie grondig bespreken. We nodigen enkele experten en belanghebbenden uit die vanuit verschillende perspectieven hun visie geven op de kwaliteit van de schoolgebouwen, het ontwerp- en bouwproces, de vernieuwende en duurzame kwaliteiten en de toekomstgerichtheid van de Vlaamse en Brusselse scholen belichten.

  • DATUM: 24.10.2019 van 14u00 tot 18u30
  • LOCATIE: deSingel, Desguinlei 25, Antwerpen
  • TOEGANG: gratis, maar inschrijven is verplicht

>>> PROGRAMMA EN INSCHRIJVEN <<<

Waar en wanneer?

deSingel, Antwerpen
Bereken route met Google Maps

24 oktober 2019

iCal