bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Vertegenwoordig ons beroep op Bis 2023

Draag uw steentje bij aan de promotie van de architectuur en de architect

Bis, Vlaanderens grootste bouw- en interieursalon, vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 15 oktober.
Ook de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten is opnieuw van de partij en zal op de beursvloer van Flanders Expo aanwezig zijn met een adviesstand.

Bent u bereid om u een paar uur vrij te maken om het beroep van architect en zijn meerwaarde te verduidelijken aan het grote publiek? Schrijf u snel in en geef aan tijdens welke tijdsblokken u onze stand zou kunnen bemannen.

Elk tijdsblok bestaat uit 3 uur (2 ½ uur voor het laatste tijdblok, 4 uur voor de nocturne). U kunt zich voor meerdere dagen en (aansluitende) tijdsblokken inschrijven.

Advies@bis

Bis zet Advies@bis in de spotlights. De adviesstanden waar beursbezoekers zich kunnen laten informeren en adviseren, krijgen dit jaar een prominente plaats in Hal 4.

Op de adviesstand geeft u toelichting over wat een architect concreet kan betekenen voor de bouwer en verbouwer en wat de samenwerking met een architect precies inhoudt. Beursbezoekers kunnen hun (ver)bouwproject voorleggen en dit samen met u bespreken. Per gesprek worden 20 tot 30 minuten voorzien. Voor de adviesgesprekken dienen bezoekers vooraf een afspraak te maken via de Bis-website.

(Het is niet de bedoeling dat er op de stand van de Orde plannen of schetsen worden getekend.)

Uw prestaties, verplaatsingskosten en parkeerplaats worden vergoed.

 

Openingsuren

Week: 13 uur tot 18.30 uur
Weekend: 10 uur tot 18.30 uur
Vrijdag 13 oktober: 13 uur tot 23 uur (nocturne)

Bent u bereid om architect-ambassadeur te zijn op Bis?
Vul het formulier hieronder in.Formaat: +32 000 00 00 01 (indien er geen landcode is toegevoegd, wordt automatisch +32 gebruikt als landcode)


Formaat: dd/mm/yyyy

Formaat: 00.00.00-000.00

Formaat: BE00 0000 0000 0000

Formaat: BE 0000.000.000

Ik bevestig mijn aanwezigheid voor*:


* = Verplicht in te vullen