bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Wegwijs in het digitale Omgevingsloket Praktijkgerichte opleiding voor de architect

INFO EN INSCHRIJVEN

Omschrijving

Op 1 januari 2018 treedt de omgevingsvergunning algemeen in werking. De omgevingsvergunning verenigt en vervangt de stedenbouwkundige en de milieuvergunning.

Tijdens deze Vitruviuscursus licht meester Yves Loix toe wat u moet weten over de omgevingsvergunning. Zo worden niet alleen de aanpassingen en aandachtspunten besproken, maar ook de verschillende procedures en termijnen van de omgevingsaanvraag.

Vervolgens krijgt u een introductie in de milieuregelgeving. Wat is voor u als architect belangrijk? En wat is de impact van een gemengd dossier?

We eindigen de opleiding met een demonstratie van het digitale Omgevingsloket. Wij loodsen u stap voor stap doorheen een digitale omgevingsaanvraag. Hierbij geven wij de nodige aandachtspunten mee die u als architect in rekening moet brengen.

Doel

Tijdens deze cursus focussen we op de toepassing van de omgevingsvergunning in de dagelijkse praktijk van de architect. Op het einde van deze opleiding kent u de belangrijkste uitgangspunten van de Omgevingsvergunning en bent u in staat uw dossiers digitaal in te dienen via het nieuwe Omgevingsloket.

INFO EN INSCHRIJVEN

 

Waar en wanneer?

Antwerpen, Gent, Beringen
Bereken route met Google Maps

6 en 12 december, 18 januari

iCal