bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Gratis studieavonden “Design against crime”

Erkend voor permanente vorming

Er is meer en meer nood aan veilige woningen en wijken. Als u een woning ontwerpt, houdt u rekening met de ervaringswereld van de bewoners. Veiligheid is een belangrijk onderdeel van de ervaringswereld van mensen en woninginbraken hebben een grote invloed op het veiligheidsgevoel van mensen. In België worden jaarlijks tienduizenden mensen het slachtoffer van een woninginbraak. Stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars en zeker ook architecten kunnen zich onderscheiden door expertise op dit vlak te tonen, te delen en te organiseren.

U bent dus een onmisbare partner bij de aanpak van woninginbraken. U zorgt ervoor dat vanaf de eerste pennentrek rekening wordt gehouden met maatregelen die inbraak voorkomen. En dit hoeft niet duurder te zijn! Uit een enquête van Test-aankoop blijkt dat de Belg gemiddeld 4.416 € armer is na een inbraak tegenover 2.422 € door zijn woning te beveiligen tegen diefstal.

Kom daarom naar de gratis studieavond “Design against crime” die de Provinciale diensten criminaliteitspreventie in elke Vlaamse provincie organiseren en ontdek hoe u een woning inbraak-proof ontwerpt.

Deelname is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

SCHRIJF U HIER IN 

Dit is een gezamenlijk initiatief van de gouverneurs van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

Voor vragen: sophie.vanostaeyen@FDGantwerpen.be.

Programma:

18:30 – 18:55

Onthaal

18:55 – 19:00

Welkomstwoord (Gouverneur)

19:00 – 19:15

Belang van inbraakpreventie (Expert criminaliteitspreventie)

19:15 – 19:45

Inplanting van de woning (Deskundige diefstalpreventie)

19:45 – 20:15

Beveiliging van de woning (WTCB)

20:15 – 20:45

Beveiligingsadvies op maat (Deskundige diefstalpreventie)

20:45 – 21:00

Vragen

 

Waar en wanneer?

Gent, Brugge, Ranst, Hasselt, Leuven
Bereken route met Google Maps

8, 10 en 18 oktober, 6 en 22 november

iCal