bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Oproep Architectuurprijs Leuven 2019

Leuven is volop in ontwikkeling, de stad vernieuwt en verandert. Achter de gestage groei staat het engagement van velen, van bestuur en burger, van bouwheren en ontwerpers. Dat verdient erkenning. Daarom bekroont de stad Leuven kwaliteitsvolle architectuur op haar grondgebied vierjaarlijks met de Architectuurprijs Leuven.

Stad en Architectuur organiseert de prijs in opdracht van de stad en roept nu architecten en bouwheren op om hun projecten in te dienen! Een commissie van deskundigen selecteert hieruit de meest opmerkelijke projecten en stelt deze in het najaar voor in een tentoonstelling en een publicatie. Naast een vakjury die vijf finalisten zal aanduiden en de uiteindelijke winnaar, kan ook het publiek zich uitspreken over de projecten. Tijdens een geëngageerd einddebat waarop de vijf finalisten worden gepresenteerd en verdedigd door leerlingen van Leuvense scholen, duidt ook het aanwezige publiek zijn favoriet aan. Mis dit zeker niet!

Projecten in Leuven die opgeleverd werden/worden tussen 15 februari 2015 en 15 februari 2019 komen in aanmerking. Architecten en bouwheren kunnen tot 28 februari 2019 projecten indienen.

Meer informatie: www.stadenarchitectuur.be

Of: www.facebook.com/events

Foto: Van Eetveldt-Nijhuis 

Waar en wanneer?

Leuven
Bereken route met Google Maps

indienen tot en met 28 februari

iCal