bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

BouwXpo 2020 - eerste bouwbeurs na corona dient zich aan

Het zal een BouwXpo zijn zoals we gewend zijn, belooft de organisatie. Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen voor “het nieuwe normaal” zal de beurs op 13, 14 en 15 november 2020 plaatsvinden in Kortrijk Xpo. BouwXpo bundelt gedurende 3 dagen opnieuw de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche onder één dak: van woningbouwbedrijven, makelaars en interieurbedrijven tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en -diensten.

“De afgelopen periode hebben we gebruikt om het concept van BouwXpo zo aan te passen dat de beursvloer voor iedereen een coronaveilige omgeving is geworden en dat tegelijkertijd de beleving ervan overeind is gebleven", zegt Peter Vanbrackel van BouwXpo. 

Wat voor veranderingen zijn er zoal doorgevoerd? De meest zichtbare zijn de verruimde openingstijden (nu van 11:00u tot 18:00u op vrijdag en zaterdag en van 09:00 tot 18:00 op zondag). Om te vermijden dat het op bepaalde momenten te druk wordt, vraagt de organisatie aan bezoekers om vooraf via de website een dagdeel te kiezen waarop zij BouwXpo willen bezoeken. 

"Ik weet zeker dat iedereen er ook enorm van zal genieten om – op veilige afstand – elkaar weer te zien. Persoonlijk contact is niet alleen menselijk maar ook belangrijk. Voor toekomstige bouwers en verbouwers is het cruciaal om te weten welke producten er op de markt zijn om hun droomproject te gaan realiseren. Je wilt het product daadwerkelijk gezien hebben en de aanbieder erover gesproken hebben. We zijn er dan ook helemaal klaar voor om onze bezoekers straks op een veilige manier te verwelkomen op BouwXpo.”

BouwXpo vindt plaats op 13, 14 & 15 november in Kortrijk Xpo. Alle praktische informatie (inclusief hygiënemaatregelen) is te vinden op www.bouwxpo.be.

 

23 september 2020