Stageplaatsen & jobs

Hebt u een job- of stageplaats in de aanbieding? Of bent u zelf op zoek naar een job of stageplaats? Maak dan gebruik van Archijobs, de jobsite van de Orde van Architecten - Vlaamse Raad.

Job of stageplaats zoeken

Bent u zelf op zoek naar een job of stageplaats, dan kan u uw gegevens opladen via ‘Nieuwe aanvraag’. Uw aanvraag verschijnt na goedkeuring in het overzicht ‘Jobaanvragen’ of  ‘Stageaanvragen’.

Vacature plaatsen

Hebt u een nieuwe job- of stageplaats in de aanbieding, klik dan op “Nieuwe aanbieding”. Eens opgeladen verschijnt uw vacature in het overzicht 'Aangeboden jobs' of 'Aangeboden stages'. 

In de korte omschrijving geeft u aan u wie u bent (naam, ligging, bereikbaarheid, aantal medewerkers, …), waar u voor staat (kerntaak, visie) en welk profiel u zoekt. U kan hier een korte opsomming maken van de belangrijkste vaardigheden en verantwoordelijkheden. Laat ook weten wat de job of uw bedrijf zo interessant maakt. Opgelet: het aantal karakters is hier wel beperkt.

In de lange omschrijving kan u de jobaanbieding verder toelichten en meer informatie geven over uw onderneming. Om de kans op succes te vergroten, neemt u best deze elementen mee: Functie (takenpakket, met wie het meest zal worden samengewerkt,…), Profiel (opleidingsniveau, competenties, ervaring, software- en talenkennis), Aanbod (extralegale voordelen, opleidingen, …) en Sollicitatieprocedure. Vergeet bij dit laatste zeker niet de contactpersoon te vermelden.

Wanneer u alles heeft ingevuld en nagekeken, kan u onderaan het formulier uw aanbieding versturen. Van zodra deze door ons is goedgekeurd, verschijnt de aanbieding op de website. 

U wil een creatief persoon engageren voor uw onderneming? Wees dan zelf ook creatief bij het opstellen van uw vacature. Een originele, wervende tekst biedt veel meer kans op succes. Zorg ervoor dat u een duidelijk beeld geeft van uw organisatie en de functie.  Vermijdt cliché begrippen als flexibel, communicatief of teamplayer – zijn we dit tenslotte niet allemaal? – en zorg voor een overzichtelijke lay-out met tussentitels.

Ga naar www.archijobs.be