Bouwen met een architect

Bouwen of verbouwen is één van de meest belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Het is een uitermate boeiende ervaring die veel fijne en intense momenten met zich meebrengt. Bouwen of verbouwen houdt ook in dat u een hele reeks ingrijpende beslissingen moet nemen. Beslissingen die gevolgen hebben voor uw verdere leven. Uw thuis is veel meer dan een aantal kubieke meters baksteen, hout, glas en beton. In de eerste plaats is het uw leef- en beleefomgeving.

Om van uw woning uw thuis te maken, moet u er zich goed in voelen. Een woning moet niet enkel mooi zijn, maar ook comfortabel, functioneel, energiezuinig en duurzaam. Elke woning heeft zijn eigen identiteit en weerspiegelt de persoonlijkheid en cultuur van haar bewoners.

Een architect is de best geplaatste persoon om een leefomgeving te creëren die het best aansluit bij uw behoeften en gevoelens. Hij fungeert als uw vertrouwenspersoon en luistert naar uw wensen. Hij ontwerpt, helpt u doorheen alle administratie, en begeleidt en adviseert u bij de aanbesteding en de uitvoering van de werken.

Op deze pagina komt u alles te weten over de samenwerking met de architect.

U vindt al deze en nog veel andere informatie ook terug in onze online brochure 'De architect tekenend voor uw toekomst'.
Had u graag een aantal exemplaren gewenst van deze brochure, laat het ons weten via vlaamse.raad@ordevanarchitecten.be. Vermeld hierbij uw naam, het verzendadres en het aantal gewenste exemplaren.