bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

bouw & reno - de bouw- en renovatiebeurs

Bouwen of renoveren blijft de beste investering …

Zolang de spaarboekjes nauwelijks iets opbrengen en de rente op hypothecaire leningen historisch laag blijft, is investeren in het bouwen – of kopen en renoveren – van een woning een wijze beslissing. Flink wat studies tonen aan dat een eigen woonst de beste belegging is, in goede en kwade dagen.

Dus: wil je een woning kopen of (ver)bouwen? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Breng dan zeker een bezoekje aan bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, van zaterdag 13 tot en met zondag 21 januari in Antwerp Expo. Daar vind je negen dagen lang alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.

... zeker als je gratis professioneel advies krijgt.

Iedereen met bouw- of renovatieplannen heeft flink wat vragen en is op zoek naar objectieve antwoorden daarop. Die krijg je tijdens bouw&reno van o.a. Architecten-Bouwers, Bavaco Projects, Bouwunie, Eandis, Electro Helsen en Stad Antwerpen. Die specialisten staan klaar om je gratis wegwijs te maken in het kluwen van regeltjes, normen en verplichtingen die bij een (ver)bouwproces komen kijken. Om een gratis adviessessie bij te wonen, schrijf je je vooraf in via www.bouwreno.be. De sessies zijn persoonlijk en duren zo'n 20 minuten.

… en gratis infosessies

Naast persoonlijke adviessessies kan je tijdens bouw&reno ook verschillende infosessies bijwonen, van Bouwunie, Bouwinfo, Livios en De Backer Haarden. Ook die zijn volledig gratis en ook hiervoor kan je je vooraf inschrijven.

Alle info op www.bouwreno.be 

Meer dan 250 exposanten

De 4 hallen van Antwerp Expo zullen tot in de kleinste hoekjes gevuld zijn met zo’n 250 enthousiaste exposanten. Tijdens bouw&reno krijg je dan ook een duidelijk overzicht van alles wat de bouwsector op dit moment te bieden heeft: van bouwmaterialen en dakwerken, over keukens & badkamers, ramen & deuren, isolatie, tot verwarming, verlichting, veranda’s ...

Bouw&reno is en blijft de eerste grote (ver)bouwbeurs van het jaar. Je ontdekt er dan ook meteen de laatste trends en de nieuwste technieken uit de bouw- en renovatiesector. Je vindt er niet alleen de producten of materialen waarnaar je (misschien al lang) op zoek bent, maar ook de vakman die ze kan komen plaatsen.

Waar en wanneer?

Antwerp Expo
Bereken route met Google Maps

13 tot 21 januari