bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Ideaal Wonen in Huis en Tuin

Men zegt dat Belgen met een baksteen in de maag worden geboren. Daar zit een kern van waarheid in, gezien het enorme succes van Ideaal Wonen in Huis en Tuin. Meer dan veertigduizend bezoekers komen ideeën opdoen tijdens deze beurs. Dit aantal groeit nog steeds mede dankzij het integreren van de tuinstanden. Sinds 10 jaar zijn tuinarchitecten, zwembadinstallateurs, plantenkwekers, tuin- en vijveraanleggers, producenten en handelaars van tuinbenodigdheden ruim vertegenwoordigd en vergroten ze de diversiteit van het aanbod.

ZOVEEL BEZOEKERS..

Wie bouw- of verbouwingsplannen heeft, of zijn woning wil herinrichten, kijkt uit naar deze beurs. Een veranda plaatsen, de garage vergroten, de badkamer vernieuwen, de tuin (her)aanleggen. Wat je ook van plan bent, voor advies en info kan je altijd terecht op deze beurs. Het is voor de bezoekers de ideale plaats om prijs en kwaliteit te vergelijken.

GEZELLIGHEID TROEF

De hele beursoppervlakte beslaat maar liefst 13.000 m². Langsheen het traject kunnen de bezoekers genieten van een natje en een droogje. We doen er trouwens alles
aan om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. De ruime parkeergelegenheid vlakbij de Brabanthal, biedt plaats aan 950 wagens.

BEREIKBAARHEID IS ZEKER EEN PLUSPUNT

De Brabanthal is vanuit alle richtingen makkelijk te vinden. Afrit 23 van de autosnelweg Brussel-Luik (E40) ligt op amper 500 m van het beursterrein. Ook vanuit Leuven is Ideaal Wonen snel bereikbaar met de wagen, per fiets of met het openbaar vervoer.

Nocturne: Vrijdag 27 maart van 14 tot 22 uur, met vanaf 18 tot 22 uur
bubbels en hapjes aan de ingang.

www.ideaalwonen.be

Waar en wanneer?

Brabanthal, Leuven
Bereken route met Google Maps

van zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart

iCal