bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

West-Vlaanderen Vastgoed 2020

West-Vlaanderen Vastgoed wordt al sinds 2006 door SPRYG Real Estate Academy georganiseerd. Dit is hét seminarie voor Westvlaamse bestuurders en vastgoedbeslissers. Tijdens dit seminarie delen toonaangevende partijen onder meer de plannen en opportuniteiten in de regio. Het seminarie is hiermee een uitgelezen kans om in contact te komen met uw netwerk.

In 1 namiddag wordt, samen met een zeer mooie line-up van de gedeputeerde, schepenen en vooraanstaande CEO's, gekeken naar de ruimtelijke plannen en nieuwe projecten in West-Vlaanderen.

U hoort de zeer duurzame uitgangspunten van de stationsomgeving in Roeselare en de Jachthaven van Nieuwpoort. Ook worden de ontwikkelkansen in bestaande ruimte bekeken, zoals de reconversie van het militair domein Koksijde en het (industrieel) erfgoed in de grootsteden, met hoge duurzaamheidsambities. 

Meer info en inschrijven

Waar en wanneer?

Roeselare
Bereken route met Google Maps

dinsdag 17 november

iCal