bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

BOZAR en A+ presenteren raumlabor

Almänna Cadet, Göteborg C. Raumlaborberlin

Dankzij hun samenwerking met Triënnale Brugge kunnen A+ Architecture in Belgium en BOZAR Jan Liesegang verwelkomen. Tijdens een lezing zal hij de participatieve visie van architectuur belichten die raumlabor zo hoog in het vaandel draagt.

Het Berlijnse collectief raumlabor, in de jaren 90 opgericht door architecten Markus Bader, Jan Liesegang, Christof Mayer en Andrea Hofmann, ontwerpt maatschappijgerichte projecten met oog voor levenskwaliteit. Alle projecten liggen op het raakvlak tussen architectuur en ruimtelijke ordening, steunend op analyses van de omgeving en behoeften van de gebruikers. Raumlabor brengt daarvoor gebruikers en interdisciplinaire designers bijeen om de site te analyseren en actief te ervaren.

Sinds 2017 is het bureau ook actief in ons land. Voor de Triënnale Brugge 2018 | Liquid City – Vloeibare Stadbereiden ze een project voor in het historisch centrum van de stad, een ruimte voor gesprek en creatie voor en door jongeren.

INFO & TICKETS:
+32 2 507 82 00 | bozar.be

Datum: Dinsdag 17 april '18 - 20:00
Prijs: 8 euro

Waar en wanneer?

Zaal M, Paleis voor Schone Kunsten, Ravensteinstraat 23 1000 Brussel

Bereken route met Google Maps

17 april

iCal