bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Lezingenreeks Across on Tour

Na vijf edities is de Across lezingenreeks terug met een nieuwe formule! Dit jaar organiseert A+ Architecture in Belgium in samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut (VAi) en het Institut Culturel d’Architecture Wallonie Bruxelles (ICA) drie avonden waarbij acht jonge Franstalige en Nederlandstalige architecten hun praktijk voorstellen op drie emblematische Belgische locaties: de architectuurfaculteit van de UCL in Doornik, het kunstencentrum deSingel in Antwerpen en het mode- en designmuseum MAD in Brussel. Onder begeleiding van een ervaren architect stellen acht jonge architecten een van hun projecten voor in reactie op een gemeenschappelijk thema, ‘Transformatie’. De vraagstelling evolueert doorheen het jaar, om uit te monden in een collectieve tentoonstelling van de acht jonge architecten die op16 juni 2023 opent in het MAD.

De eerste avond vindt plaats in de faculteit architectuur van de UCL in Doornik op donderdag 24 november 2022. Gedurende deze avond stellen Bauclub, Every Island, Laboratoire, Linto Architecture, Pashenko Works, Sophia Holst, Studio Ruben Castro, Wissel Studio hun werk voor. Zij worden begeleid door architect Aurélie Hachez (AHA).

Meer info en tickets op https://www.a-plus.be/nl/lezing/across-on-tour-tournai/

Waar en wanneer?

Doornik, Antwerpen, Brussel
Bereken route met Google Maps

24 november, 16 maart en 15 juni

iCal