bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Infomoment Postgraduaat 'Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen'

Bouwen met natuurlijke en gezonde materialen is aan een serieuze opmars bezig! VIBE en Odisee Hogeschool organiseren daarom opnieuw de postgraduaatopleiding 'Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen'. Deze opleiding biedt je als professional de nodige theoretische en praktische handvaten om zelf toekomstgericht te bouwen. Verwacht je aan boeiende lezingen over circulair bouwen, ruimtelijke ordening, innovatieve bouwmethodes en -materialen en nog zo veel meer!

Na deze opleiding heb je zeker voldoende kennis in de vingers om een duurzame woonomgeving te creëren. Op dinsdag 17 september is er een infomoment in de Gentse Technologiecampus (Gebroeders de Smetstraat 1, 9000 Gent) waar je meer te weten komt over de opleidingsonderdelen.

Deze opleiding is een samenwerking tussen Hogeschool Odisee, KU Leuven faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen en het Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen (VIBE).

De opleiding gaat van start op dinsdag 8 oktober.

>>> Meer informatie vind je hier terug >>>

Waar en wanneer?

Technologiecampus, Gent.
Bereken route met Google Maps

dinsdag 17 september

iCal