bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Opleidingen GRO (najaar 2023) - Leefmilieu Brussel

GRO is een instrument om de duurzaamheid van bouwprojecten te meten en te vergroten. Deze duurzaamheidsmeter kan zowel door opdrachtgevers als ontwerpteams gebruikt worden tijdens de verschillende fases van een nieuwbouw- of renovatieprojecten.

De drie gewesten organiseren gratis opleidingen over het gebruik van duurzaamheidsmeter GRO gericht aan ontwerpers, architecten, studiebureaus, opdrachtgevers …

Voor de basisopleidingen is geen ervaring met GRO vereist. Tijdens deze eerste kennismaking met GRO komen de context en doelstellingen van GRO aan bod. Deze opleidingen worden online via videoconferentie (Microsoft Teams) aangeboden in het Frans en het Nederlands.

Tijdens de uitgebreide opleiding, waarvoor een basiskennis vereist is, wordt dieper ingegaan op het concrete gebruik, o.a. het toepassen van GRO in opdrachten, het bepalen van een ambitie, invulling geven aan de criteria, het gebruik van de rekenbladen en checklists,… 

=> Meer info en inschrijven

Waar en wanneer?

online - Brussel, Herman Teirlinckgebouw
Bereken route met Google Maps

7 september en 21 november

iCal