bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Postgraduaat Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen - 2021-2022

De inschrijvingen voor het postgraduaat 'Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen' (in samenwerking met Postuniversitair Centrum) zijn geopend! Deze innovatieve referentieopleiding over milieuvriendelijk en gezond (ver)bouwen biedt je een integrale visie op het bouwproces. Vanuit diverse, interdisciplinaire invalshoeken geeft deze opleiding je de handvaten om de transitie mee vorm te geven.

Onze samenleving is in volle transitie en staat voor heel wat uitdagingen om onze planeet leefbaar en gezond te houden. De ontwikkeling en uitbouw van duurzame en inclusieve gebouwen, wijken, steden en gemeenten is daarbij een uitdagende opdracht voor zowel bouwprofessionals, ontwerpers als beleidsmakers.

Vanuit diverse, interdisciplinaire invalshoeken geeft het Postgraduaat Mens- en Milieuvriendelijk Bouwen en Wonen jou de handvaten om mee na te denken over deze boeiende opdracht en de transitie mee vorm te geven. 

Meer info en inschrijven

 

 

Waar en wanneer?

Online
Bereken route met Google Maps

nog tot september 2021

iCal