bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

VIBE - Lerend Netwerk GRO

Organisatie: VIBE

GRO is de ideale leidraad om het ambitieniveau van je project op te krikken. Het Facilitair Bedrijf ontwikkelde deze tool om een holistisch ambitieniveau van duurzaamheid in je project te implementeren. Een eenduidig instrument maar soms is de concrete toepassing tijdrovend.

Met het Lerend Netwerk GRO begeleiden we jou om GRO toe te passen in je projecten. Op regelmatige basis wissel je tijdens deze sessies praktische kennis en ervaringen uit met de andere deelnemers. Zo kan jij GRO efficiënt toepassen in jouw toekomstige projecten.

Door de interactieve wijze waarop we werken, leer je van elkaar. Je hoort het verhaal van professionals die in verschillende fasen aan het bouwproject werken. Deze praktische werkvorm garandeert dat jij meteen met de inzichten aan de slag kan. Zo realiseer jij zonder enige twijfel jouw ambitieuze project.

Het programma bestaat uit 4 interactieve sessies.

Meer informatie en inschrijven

 

Waar en wanneer?

Antwerpen
Bereken route met Google Maps

donderdag 15 december 2022, 2 februari, 9 maart en 27 april 2023

iCal