bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Bouwshift Impact & Kansen 2022

Met het Krokusakkoord is er een doorbraak gekomen in de Bouwshift: grondeigenaars worden voor 100% vergoed. Wat kunt u verwachten van het nieuwe Bouwshiftfonds? Wat zijn de gevolgen? Waar liggen uw opportuniteiten? Dat hoort u o.a. van het Kabinet minister Zuhal Demir op de studiedag Bouwshift Impact & Kansen op 31 mei. 

In 1 dag krijgt u een zeer actuele update van het Krokusakkoord, Beleidsplan Ruimte Vlaanderen (BRV) en de Bouwshift. Met experten van o.a. de Vlaamse Overheid en Taskforce Bouwshift. We kijken naar de actuele stand van zaken rondom het beleid, de juridische aspecten en verwachtingen, de financiering en planschade/baten en de opportuniteiten voor klimaatadaptatie. Bekijk hier alle informatie en het zeer actuele programma.

Experten:
• Kabinet minister Zuhal Demir
• Pieter-Jan Defoort, LDR Advocaten
• Peter Lacoere, Taskforce Bouwshift van minister Demir en HOGENT
• Erik Grietens, Bond Beter Leefmilieu (BBL)
Moderator: Mieke Paelinck, HOGENT en Taskforce Bouwshift

In 1 dag:
1. Keynote Overheid: Update Krokusakkoord Bouwshift
2. Krachtlijnen BRV, Decreten & Woonuitbreidingsgebieden (WUG)
3. Juridische sturing Bouwshift
4. Taskforce Bouwshift: financiering & lokale besturen
5. Praktijk: ruimtelijke strategieën klimaatadaptatie

Kortom, in 1 dag krijgt u een zeer actueel overzicht van het Krokusakkoord en de impact en opportuniteiten door de Bouwshift. U geraakt goed op de hoogte wat het voor u betekent. 

Meer info en inschrijven

 

Waar en wanneer?

Crowne Plaza, Gerard Le Grellelaan 10, 2020 Antwerpen
Bereken route met Google Maps

dinsdag 31 mei, Antwerpen

iCal