bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

VIBE-congres 'De gezonde en veerkrachtige gemeente'

Samen met de collega's van Bond Beter Leefmilieu en KU Leuven organiseert VIBE op 1 en 2 oktober het VIBE-congres 'De gezonde en veerkrachtige gemeente'. De pandemie toont dat aanpasbaarheid een belangrijk principe is op de stedenbouwkundige en ruimtelijke agenda. Volgens keynote speaker dr. Ward Rauws (Rijksuniversiteit Groningen) is het essentieel dat buurten, gemeenten en regio's meebewegen op de stroom van veranderingen. Je mag je verwachten aan concrete theoretische en praktische inzichten om een gezonde en veerkrachtige gemeente uit te bouwen.

De studiedag op 1 oktober zal online doorgaan. Je krijgt na betaling de deelnamelink in jouw virtuele postbus opgestuurd. Voor de studiebezoeken op 2 oktober wordt verzameld om 9u stipt in het treinstation Brussel-Zuid. 

Alles verloopt coronaproof. Schrijf je voor 5 september in dan geniet je een mooie korting van 20% op je deelnameprijs. Ontdek meer op de website van het congres.

> Ik wil meer informatie over het congres
> Ik schrijf me in

 

Waar en wanneer?

Online (1/10) en Brussel (2/10)
Bereken route met Google Maps

1 en 2 oktober

iCal