bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

BWMSTR Label / De jonge stad

Dingeman Deijs architects doet onderzoek naar spel en beweging in de stad. In de tentoonstelling De jonge stad bestuderen ze omgevingsfactoren die van invloed zijn op het beweeggedrag van kinderen en bekijken ze relevante voorbeelden van ruimtelijke en organisatorische maatregelen in binnen- en buitenland.

Hun bevindingen brengen ze samen in een toolbox met ruimtelijke ingrepen die moet leiden tot meer spel en beweging in de stad. In de Antwerpse wijk Haringrode zal Dingeman Deijs een experiment met een speelinstallatie uitvoeren.

BWMSTR Label
Ook in 2018 geven het Vlaams Architectuurinstituut en deSingel het podium aan vernieuwende architectuurprojecten met een maatschappelijke meerwaarde. In de tentoonstellingsreeks BWMSTR Label tonen we het werk van jonge onderzoeksteams die in 2016 van de Vlaams Bouwmeester het Bouwmeesterlabel (BWMSTR Label) ontvingen. 

Praktisch
Wandelgangen van deSingel
van 7 februari tot en met 31 maart 2018
open van woensdag tot zondag van 14 tot 19 uur en bij avondvoorstellingen, gesloten op maandag, dinsdag en feestdagen
gratis

Opening
woensdag 7 februari 2018 om 20u deSingel (Antwerpen)
SCHRIJF JE HIER IN

Waar en wanneer?

deSingel Internationale Kunstcampus
Bereken route met Google Maps

7 februari tot 31 maart

iCal