bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

S U G I B E R R Y. Meaning

Dit najaar toont het Vlaams Architectuurinstituut binnen het thema Back from Japan het werk van twee jonge architectenbureaus die werken vanuit België én Japan. SUGIBERRY, opgericht door Mayu Takasugi en Johannes Berry (2016), werkt vanuit Brussel en Tokyo.

In de tentoonstelling Meaning zoekt SUGIBERRY naar de architecturale relatie tussen Japan en Vlaanderen, door eigen werk naast dat van anderen te tonen. Ze tonen hoe een idee dat zich aanpast aan een veranderende context, meer specifiek in de culturele uitwisseling tussen Vlaanderen en Japan, leidt tot nieuwe verbanden en nieuwe betekenislagen.

SUGIBERRY focust op menselijkheid en de dialoog met de gebouwde omgeving. Hun projecten omhelzen uiteenlopende condities en zijn vaak een katalysator voor nieuwe verhoudingen en betekenissen. De architectuur van SUGIBERRY vormt de uitdrukking van die zoektocht: alles staat in relatie tot het menselijke.

Meer informatie

Waar en wanneer?

deSingel, Desguinlei 25, Antwerpen
Bereken route met Google Maps

van 29 oktober 2020 tot 10 januari 2021

iCal