bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Tentoonstelling | Léon Stynen, architect

De tentoonstelling 'Léon Stynen, architect' toont stukken uit het rijke archief van Stynen met iconische ontwerpen, vanaf de eerste schets tot de voltooiing. Het archiefmateriaal komt verder tot leven met eigentijdse en recente architectuurfotografie, maquettes, stukken uit privécollecties en getuigenissen van vroegere collega's, medewerkers en opdrachtgevers. Het architectenbureau Eagles of Architecture bedacht de scenografie. Beelden van fotograaf Filip Dujardin tonen een hedendaagse impressie van het oeuvre van Stynen.

Combineer een bezoek aan de expo ‘Léon Stynen, architect’, met het Stynen-parcours, een ontdekkingstocht doorheen kunstcampus deSingel waarbij je de architectuur van Stynen ervaart door de lens van fotograaf Filip Dujardin. Of bewonder de installatie Stynen op schaal van het architectenbureau Eagles of Architecture in samenwerking met studenten Architecturale Vorming en Houttechniek. Lees meerCombineer een bezoek aan de expo ‘Léon Stynen, architect’, met het Stynen-parcours, een ontdekkingstocht doorheen kunstcampus deSingel waarbij je de architectuur van Stynen ervaart door de lens van fotograaf Filip Dujardin. Of bewonder de installatie Stynen op schaal van het architectenbureau Eagles of Architecture in samenwerking met studenten Architecturale Vorming en Houttechniek. 

Meer over deze tentoonstelling

Waar en wanneer?

deSingel Internationale Kunstcampus, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen
Bereken route met Google Maps

tot 20 januari 2019

iCal