bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

URA Solid Senses

 

Diptych door URA Yves Malysse Kiki Verbeeck gebaseerd op een origineel van Filip Dujardin

In het kader van de maatregelen COVID-19 is de tentoonstelling Solid Senses over het werk van het architectenbureau URA (Yves Malysse, Kiki Verbeeck), oorspronkelijk gepland voor deze lente, verplaatst naar de herfst en opent haar deuren op 20 november 2020 in het Palais voor Schone Kunsten in Brussel. De tentoonstelling loopt tot 10 januari 2021. URA, Bozar en A+ kijken erg naar dit evenement uit, en werken hard aan de productie en de realisatie ervan. Voor de verschillende activiteiten die plaatsvinden in het kader van de tentoonstelling, zoals de vernissage zelf, de lezing door de architecten en de geleide bezoeken, werken we momenteel aan nieuwe formules zodat deze kunnen plaatsvinden volgens de door de overheid uitgevaardige maatregelen. 

Solid Senses behoort tot de reeks van tentoonstellingen, opgestart door A+ Architecture in Belgium en Bozar in 2019, gewijd aan Belgische architectenbureaus die de laatste jaren internationale aandacht hebben getrokken.

Waar en wanneer?

Paleis voor Schone Kunsten, Brussel
Bereken route met Google Maps

20 november 2020 tot 10 januari 2021

iCal