bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Webinar Stedenbouw kan ook zo

Op donderdag 22 april geeft architect-stedenbouwkundige Luc Eeckhout (evr-architecten en KU Leuven) een tweede blitzwebinar over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning.

Hoe zien die stad en dat dorp van 2050 er eigenlijk uit? Zijn er nu al best practices in binnen- en buitenland? En hoe vertaal je alle inzichten en voorbeelden naar hapklare en concrete actiepunten? Tijdens deze tweede blitzlezing gaat Luc Eeckhout dieper in op de recente inzichten over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning. Hij put daarvoor uit zijn jarenlange ervaring als architect-stedenbouwkundige bij evr-architecten en gastdocent aan de faculteit Architectuur van KU Leuven. Mis dit boeiende webinar niet! Kort, krachtig én inspirerend.

Dit webinar kadert binnen de crowdfundingcampagne die we samen met Bond Beter Leefmilieu, VRP, KU Leuven, Abllo en Samenhuizen lanceerden voor het inspirerende voorbeeldenboek 'Stedenbouw kan ook zo: toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning'. Neem zeker eens een kijkje op de projectpagina!

Over de spreker

Luc Eeckhout is architect-stedenbouwkundige bij evr-architecten en gastdocent aan KU Leuven. In het verleden was Luc al betrokken bij verschillende publicaties en boeken over toekomstbestendige stedenbouw. De laatste jaren is zijn onderzoek voornamelijke gericht op de gezonde gemeente waar veranderingsgericht bouwen, circulair bouwen en rewilding een belangrijke plek innemen.

Praktische informatie

Datum en tijdstip
22 april 2021, 9u30-10u

Place to be
Zoom

De inschrijvingen voor dit webinar gebeuren via Eventbrite. Je ontvangt na je inschrijving een mail met de link om het webinar te volgen. We delen achteraf de opname en de presentatie van de spreker.

>>> INSCHRIJVEN <<<

Waar en wanneer?

Online via Zoom
Bereken route met Google Maps

22 april 2021