bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Alle nieuwigheden op bis, bouw- en inspiratiesalon

Van 5 tot en met 13 oktober kan je terecht in Flanders Expo voor bis, bouw- en inspiratiesalon. Dé bouwbeurs van Vlaanderen pakt dit jaar uit met gratis interieuradvies, focus op het thema ‘sharing’ en een gloednieuw 2-daags event rond investeren.

5 redenen om bis te bezoeken

Heb je plannen met je woning? Dan kom je voor flink wat vragen te staan én kan je wel wat frisse ideeën gebruiken. Op bis staan 400 experts klaar met informatie en inspiratie. Ze beantwoorden al je (ver)bouwvragen en realiseren je gekste woonplannen. Wij geven alvast 5 goede redenen om bis zeker niet te missen.

1. Handige themazones

Vind meteen wat je zoekt dankzij de handige themazones: sanitair, keukens, woningbouw, interieur … De 7 hallen van Flanders Expo waren nog nooit zo overzichtelijk.

2. Regionale dealers

Ontmoet vakmensen uit je buurt die jouw woonplannen in goede banen leiden. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

3. Persoonlijk advies

Schrijf je via bisbeurs.be in voor een gratis adviessessie. Onze adviseurs zijn pro in premies, duurzaam (ver)bouwen, interieurvormgeving, leningen, brandveiligheid ...

4. Nieuwste trends

Ontdek de zones rond design en modulair wonen. Interesse in cohousing of kangoeroe-wonen? Bezoek dan de architectuurtentoonstelling rond het thema ‘sharing’ (zie apart persbericht).

5. Bezoekerswedstrijd

Speel mee met de bezoekerswedstrijd en maak kans op een van de 20 waardevolle prijzen: een Smeg-koelkast, vloerbekleding, een douche-installatie, gevelstenen ...

Nieuw op bis

Gratis interieuradvies

Dit jaar pakt bis voor het eerst uit met interieuradvies. De interieuradviseurs helpen je graag verder met al je vragen over afwerking. Ook Bart Appeltans, de interieurgoeroe van het VMT-programma Blind Gekocht, komt advies geven op zaterdag 5 oktober. Heb je na dat advies concrete inspiratie nodig? Dan is de Designzone in hal 7 the place to be.

Naast het interieuradvies zijn er nog flink wat andere adviessessies, zowel individueel als in groep. Het volledige overzicht van alle sessies en adviseurs vind je op www.bisbeurs.be. Daar kan je meteen ook een afspraak maken met de specialist van je keuze.

Bis-invest

Met Bis-invest speelt bis in op de vraag van steeds meer mensen die willen investeren in vastgoed, zowel in binnen- als buitenland en op zoek zijn naar advies en inspiratie. In samenwerking met het IVV (het Instituut voor Vastgoedplanning) kan je op de beursvloer van bis op 7 en 8 oktober terecht voor Bis-invest waar je alles bijleert over investeren. Het volledige programma en de inschrijflink vind je via www.ivv-belgie.be/nl/.

Van 11 tot en met 13 oktober vindt op Flanders Expo ook Second Home plaats, hét event voor mensen die dromen van een tweede verblijf. Bezoekers van bis kunnen gratis die beurs bezoeken.

www.bisbeurs.be/

 

13 september 2019