bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

ARC18 Awards - project insturen voor 1 september

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Het is de enige ontwerpprijs in Nederland en Vlaanderen van stoel tot stad. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieƫn architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, development, jong talent en oeuvre. Om in aanmerking te komen voor een ARC18 Award, dien je voor 1 september in te zenden.

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Het doel is om de betekenis en de kracht van het ontwerp te vieren en voor een breed publiek te promoten. De ARC Awards hebben inmiddels een vaste plaats verworven in het architectuurlandschap van Nederland en België. Het winnen van een Award kan voor een ontwerper van belang kan zijn voor een volgende stap of voor het aanpakken van een nieuwe opgave. Bovendien zorgt het voor het verkrijgen van waardevolle aandacht en het winnen van prestige. Het feit dat iedere Award wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury maakt ze tot een bijzonder instrument voor de architectuur.

Nieuw: Development Award

Nieuw dit jaar is de categorie Development. Met deze Award wil de organisatie de inzet van excellente architectuur in commerciële projectontwikkeling bekronen. We willen zo de dialoog tussen projectontwikkelaar en architect stimuleren met het doel tot een hoogwaardige gebouwde omgeving te komen.

Lees meer in stuur in 

20 augustus 2018