bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

ARCHITECT@WORK - Orde nodigt architecten uit voor het seminarie 'Zorgen voor gezonde materialen - is onze toekomst healthy materialized?'

De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten nodigt alle architecten uit voor het seminarie 'Zorgen voor gezonde materialen – is onze toekomst healthy materialized?', dat zal plaatsvinden op donderdag 21 oktober tijdens de 10de editie van ARCHITECT@WORK (21 en 22 /10, Kortrijk Xpo). 

Duurzaam materiaalgebruik heeft niet alleen te maken met een lange levensduur of een hoge isolatiewaarde, maar zeker ook met de gezondheid van de bouwmaterialen. Terecht wordt daar steeds meer belang aan gehecht. Om dit thema uit te spitten, legt de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten zijn oor te luisteren bij drie specialisten: Bruno Deraedt (bestuurder van BAST Architects en voorzitter van VIBE), Jan Van Cakenberghe (vennoot bij Stil(l)architectuur) en Jelle Laverge (professor UGent).

Moderator is Rik Neven (Redactiebureau Palindroom / architectura.be)

Zorgen voor gezonde materialen - is onze toekomst healthy materialized?

Datum:
Donderdag 21 oktober 2021
16:00 - 17:00

Plaats:
ARCHITECT@WORK
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Architecten kunnen zich op de website van ARCHITECT@WORK registreren voor een gratis toegangsbadge. 
Bij de registratie kan u vrijblijvend aanduiden of u het seminar wenst bij te wonen.

14 oktober 2021