bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Brussels Architecture Prize - dien uw project in voor 31 mei

Om de twee jaar bekroont de Brussels Architecture Prize opmerkelijke architectuurprojecten die bijdragen aan de ruimtelijke kwaliteit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Dien een project in voor één van de vier categorieën voor 31 mei 2021.

Kleine interventie

Gebouwen of verbouwingen (< 1000 m2), gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, die het juiste antwoord bieden op de uitdagingen van de hedendaagse grootstad.

Extra muros

Kwalitatieve projecten gebouwd buiten het Brusselse grondgebied (nationaal of internationaal), maar ontworpen door een bureau gevestigd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Grote ingreep

Gebouwen gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest die door hun volume, hun programma of hun ambitie de stad hertekenen, er een nieuw gezicht aan geven of een blijvende impact hebben op de kwaliteit en de beleving van de onmiddellijke omgeving.

Publieke ruimte

Projecten in de openbare ruimte, gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, die een meerwaarde vormen voor de bewoners en gebruikers, die inzetten op groene mobiliteit, en zo een plek maken voor iedereen.

Dien uw project in op brusselsarchitectureprize.be

27 mei 2021