bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

De Orde van Architecten - Vlaamse Raad op bis (7-15 oktober)

Dit weekend is het weer zover! Dan opent Flanders Expo Gent de deuren voor het bouw- en inspiratiesalon, kortweg: bis. Vlaanderens grootste en belangrijkste bouwbeurs loopt dit jaar van 7 tot en met 15 oktober. Net zoals alle voorgaande jaren staat de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten ook nu weer klaar met info en advies voor elke toekomstige bouwer of verbouwer.

Potentiële bouwers en verbouwers kunnen op bis terecht op onze infostand (hal 1, stand 1009) voor allerhande vragen over het werken met een architect of een woordje uitleg over de Orde. Op onze adviesstand, centraal in hal 1 (stand A4), kunnen bezoekers genieten van gratis en persoonlijk advies van een architect. Dit gebeurt wel enkel op afspraak.

Wie meer inzicht wil hebben in de rol van architect en de meerwaarde die hij betekent, kan zich laten informeren tijdens één van onze dagelijkse infosessies.

Hoe vind je als bouwheer de juiste architect? Wat kan en mag je precies allemaal van hem of haar verwachten en hoe pak je de samenwerking het best aan? Samen wordt er gezocht naar het meest gepaste antwoord op al deze prangende vragen.

De infosessies vinden elke beursdag plaats in hal 1 om 14 uur. Vooraf registreren is wel verplicht. 

We geven architecten de ideale gelegenheid om klanten uit te nodigen voor deze niet te missen bouwbeurs. Elk aangesloten lid van de Orde van Architecten - Vlaamse Raad kan 6 vrijkaarten aanvragen ter waarde van elk 12 euro. 

www.bisbeurs.be

08 september 2017