bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Een (t)huis voor iedereen – inspiratieboek sociaal wonen

De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen bundelde 19 innovatieve, inspirerende en warme sociale woonprojecten in het boek ‘Een (t)huis voor iedereen – inspiratieboek sociaal wonen’.

Een betaalbare, kwaliteitsvolle woning is essentieel om ons leven vorm te geven. Al 100 jaar werkt de sociale huisvestingssector elke dag samen aan de ambitie om meer en beter sociaal wonen waar te maken. Daarom bundelde de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) 19 innovatieve, inspirerende en warme sociale woonprojecten in een boek.

In het boek ‘Een (t)huis voor iedereen – inspiratieboek sociaal wonen’ leest u een sterke mix van kleine en grote innovatieve, sociaal geëngageerde, wijk- en kernversterkende, … nieuwbouw- en renovatieprojecten. En omdat sociaal wonen vooral over mensen gaat, brengen we deze projecten via de verhalen van de medewerkers uit de sector, van hun en onze partners en natuurlijk van de sociale huurders en kopers zelf.

Het boek is te koop bij Uitgeverij Politeia voor 26 euro, inclusief btw maar zonder verzendkosten: www.politeia.be

07 april 2021