bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Hoe ontwikkelt het beroep van architect zich in Europa? Doe mee aan de ACE Sector Study 2020

De Architects' Council of Europe (ACE) doet zijn zevende 'Sector Study'. Deze studie wordt elke twee jaar gehouden in alle Europese landen om na te gaan hoe het beroep van architect evolueert, vooral dan in het licht van de veranderende economische realiteit.

De Sector Study verzamelt de gegevens van architecten over heel Europa wat betreft hun onderneming en werking. Op verzoek van de ACE, dat de belangen vertegenwoordigt van 565.000 architecten uit 31 Europese landen, vragen wij u om hieraan deel te nemen.

>>> DOE MEE AAN DE ACE SECTOR STUDY 2020 <<<

Het invullen van de enquête duurt slechts 15 à 20 minuten. De gegeven informatie wordt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor statistische doeleinden. De enquête kan worden ingevuld in de taal naar keuze; de nationaliteit van de respondent wordt teruggevonden aan de hand van de link hierboven.

De resultaten van het onderzoek zullen gedeeld worden op de website van de ACE en op architect.be. Bekijk hier de resultaten van de ACE Sector Study 2018.

Heeft u vragen over dit onderzoek? 
Neem contact op met Vince Nacey: vince@mirza-nacey.com. 

11 juni 2020