bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Nomineer uw project voor de ARC19 Awards

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Het is de enige ontwerpprijs in Nederland en Vlaanderen van stoel tot stad. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, development, jong talent, oeuvre en stedenbouw.

Deze laatste categorie is nieuw. Hiermee wordt de prijs compleet gemaakt en de cirkel gesloten. ARC19 wil laten zien wat de kracht van het ontwerp is, zowel op de grootste schaal (stad) als de kleinste schaal (meubel).  

Het winnen van een Award kan voor een ontwerper van belang kan zijn voor een volgende stap of voor het aanpakken van een nieuwe opgave. Het feit dat iedere Award wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury maakt ze tot een bijzonder instrument voor de architectuur.

Alle ingezonden projecten voor de ARC19 Awards worden gepubliceerd op de online kanalen van de Architect. Zo wordt uw project zichtbaar voor duizenden geïnteresseerde professionals op het gebied van architectuur, stedenbouw en interieur.

Wilt u dit jaar meedingen naar een van de ARC19 Awards? Stuur dan uw project in voor 31 augustus 2019.

Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen op inzet, werkwijze en resultaat. Per categorie worden drie van de voorgedragen projecten voorgedragen als nominaties. De winnaar wordt bekend gemaakt op de feestelijke prijsuitreiking op 7 november in Amsterdam. Nominaties en winnaars worden gepubliceerd in een special van de Architect die deze avond wordt gepresenteerd.

Op de website arc-awards.nl leest u meer informatie over de awards, wat er gevraagd wordt voor inzending van uw project en hoe de jurering verloopt.
 

13 augustus 2019