bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Oproep aan werkgevers tot aanbieden van een werkplek

Studenten Werkplekleren - Bachelor Toegepaste Architectuur - Thomas More Hogeschool Mechelen

De laatstejaarsstudenten Bachelor Toegepaste Architectuur doorlopen elk academisch semester gedurende 17 weken werkplekleren op basis van 4/5 werkweek. Werkplekleren is verplicht onbezoldigd en de Thomas More Hogeschool Mechelen vraagt van de werkplek daarvoor een actieve leeromgeving mede dankzij het toewijzen van werkplekmentor.

De studenten worden klaargestoomd voor het werkveld van het architectenbureau met nadruk op sterke bouwtechnische kennis, basisontwerpvaardigheden en BIM. BIM wordt aangeleerd in Autodesk Revit waarbij wordt ingezet op de BIM methodiek waardoor zij ook kunnen overschakelen naar andere BIM software of 2D tekensoftware.

Het aanbieden van een werkplek is vrijblijvend tijdens het door de Thomas More Hogeschool Mechelen georganiseerde sollicitatieproces van de studenten, en u beslist ten allen tijden of u een student een werkplek wel of niet wenst aan te bieden.

Voor meer informatie:

  • Contactpersoon: Tom Appels
  • Adres: Zandpoortvest 16, 2800 Mechelen
  • Tel: 0468 00 13 24
  • E-mailadres: tom.appels@thomasmore.be

Website: https://www.thomasmore.be/opleidingen/professionele-bachelor/toegepaste-architectuur#programma

Deadline: 1 Maart 2021

10 februari 2021