ACE-gids voor internationaal werken

De ACE (Architects’ Council of Europe) stimuleert dynamische, enthousiaste praktijken met de nodige drive om internationaal te groeien. Deze gids heeft tot doel architecten te helpen bij het ontwikkelen van internationale zakelijke kansen en het veiligstellen van succes op lange termijn door een strategische benadering van hun ondernemingen op nieuwe markten.

De ACE-gids voor internationaal werken biedt een kader voor de verlening van architecturale diensten op de internationale markt. Succesvolle grensoverschrijdende handel kan uw praktijk versterken en helpen om deze innovatiever te maken en beter bestand tegen economische schommelingen.

Het advies van de ACE aan architecten is om de controle over hun internationale activiteiten over te nemen door enerzijds de landen te identificeren die de beste potentiële markten bieden voor hun specifieke diensten en anderzijds een strategie te ontwikkelen voor het benaderen van de landen die de beste kansen bieden op succes.

Hoewel deze gids door de ACE in Europa is opgesteld, kan hij even waardevol zijn voor alle architecten die hun praktijken willen internationaliseren, waar ze ook gevestigd zijn. Hoewel sommige van de in deze gids genoemde ondersteunende diensten specifiek voor de EU zijn, zijn de beginselen universeel.

De gids is geschreven door de leden van de ACE Internationalisation & New Business Models (IBM) Task Force.

Lees de ACE-gids voor internationaal werken

Of download hem hieronder


Downloads