Nieuwe online bouwbeurs brengt consument in contact met bouwprofessionals

immoFILTER.be werd gelanceerd als de eerste permanente online bouwbeurs van België. Kopers en (ver)bouwers kunnen er direct contact leggen met professionals in de bouwsector: aannemers, architecten, makelaars, vaklui, advocaten, kredietadviseurs, vakhandelaars…

Consumenten kunnen via allerhande filters (expertisecategorie, type realisatie, regio, …) makkelijk hun zoekopdrachten aflijnen en hebben vrij toegang tot alle contactgegevens. 

“ImmoFILTER.be is geen droge database, maar een online community om via enkele criteria die je ingeeft de geknipte persoon voor je project op te sporen. Je kan zijn expertise raadplegen en realisaties bekijken en als dat jou tevreden stelt meteen contact opnemen”, vertelt initiatiefnemer Lukas Vanreusel. “En als je het zoekwerk niet ziet zitten, publiceer je jouw opdracht waarop experts dan zelf reageren.”

“Veel bedrijven hebben het nu extra moeilijk omdat ze door alle coronabeperkingen veel minder toegankelijk zijn voor het grote publiek. Daar biedt immoFILTER.be het ideale alternatief voor. Zeker nu alle fysieke bouwbeurzen – die overigens nog steeds hun meerwaarde hebben en perfect complementair zijn met onze online bouwbeurs – noodgedwongen stilliggen, is er meer dan ooit nood aan een online plek waar de bouwsector contacten blijft leggen en projecten blijft binnenhalen. Het internet is voor een (ver)bouwer immers vaak de eerste stap naar inspiratie en informatie.”

Vandaag zijn al meer dan 200 experten aangesloten en eind dit jaar verwacht immoFILTER.be de kaap van de duizend bedrijven te ronden. 

Bron: ImmoFILTER