Beschik je over een bachelordiploma in de rechten en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij nieuws jou. Voor de versterking van de juridische dienst zijn we op zoek naar een referendaris (voltijds). Maak jouw interesse kenbaar door je cv en motivatiebrief te sturen naar personeelszaken.vroa@ordevanarchitecten.be. Je vindt de vacature ook terug op de website van de VDAB.

In de kijker


Orde van Architecten - Vlaamse Raad werft aan: Referendaris

Voor de versterking van de juridische dienst zoeken we een referendaris (voltijds).

2 november 2021

Regels over uitoefening van beroep van vastgoedmakelaar toegevoegd aan het Reglement van beroepsplichten

De deontologische regels die toepasselijk zijn op architecten die op grond van hun inschrijving bij de Orde van Architecten het beroep van vastgoedmakelaar uitoefenen, zijn vanaf nu opgenomen in het Reglement van beroepsplichten dat bij Koninklijk besluit van 12 oktober 2021 is goedgekeurd.

12 oktober

Commissie zet licht op groen voor eengemaakte woon- en energiepremie

De gemeenschappelijke commissie Energie en Wonen in het Vlaams Parlement zette 20 oktober het licht op groen voor de vereenvoudigde en eengemaakte woon- en energiepremie. Bedoeling is dat particulieren en bedrijven in de tweede helft van 2022 via één online loket een premie kunnen aanvragen voor...

20 oktober

Advies Vlaamse werkgevers en vakbonden: "Verplicht renovatie woningen na aankoop"

Alleen nog verwarmen met warmtepompen, een verplichte renovatie van woningen na aankoop en 1 miljoen elektrische auto's op de weg. In een rapport besteld door klimaatminister Zuhal Demir pleiten de Vlaamse werkgevers en vakbonden voor een groene omslag.

26 oktoberAgenda


Postgraduaat ‘Circulair bouwen’
Van 24 september 2021 tot 17 juni 2022.
Postgraduaat 'Mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen'
Van 28 september 2021 tot 21 juni 2022.
De webinars van Homegrade
najaar 2021 - elke dinsdag
URA Yves Malysse Kiki Verbeeck Solid Senses
van 10 november 2021 tot 16 januari 2022
Meer events