bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Oproep tot medewerking: Doing Business-studie (Wereldbank) - herhaling

Deel je expertise en doe mee aan de studie. Onder de noemer ‘Doing Business in the European Union’ voert de Wereldbank op vraag van de Europese Commissie een studie uit in verschillende lidstaten van de Europese Unie. Het doel van de Doing Business-studie is om bestaande lokale, goede praktijken te bevorderen en een gunstiger klimaat te creëren voor het ondernemerschap door het wegnemen van obstakels.

In België wil men de impact van de bestaande regelgevingen op het ondernemerschap bestuderen vanuit het perspectief van kleine tot middelgrote plaatselijke ondernemingen actief in de steden Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Charleroi, Namen en Luik.

Als onderdeel van deze vergelijkende studie is de Wereldbank op zoek naar architecten die relevante ervaring hebben in het bekomen van de nodige omgevingsvergunningen (of voormalige stedenbouwkundige vergunningen) voor het (ver)bouwen van een commerciële opslagruimte/magazijn in Antwerpen, Brugge, Gent en Brussel.

Architecten die hieraan beantwoorden, willen we oproepen om hun kennis en ervaringen te delen en de vragenlijst van de Wereldbank in te vullen.

Bent u bereid om deel te nemen aan de studie, dan kan u dit laten weten via: vlaamse.raad(at)ordevanarchitecten.be.

De studie gebeurt volledig onafhankelijk van de Orde van Architecten. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de geldende privacyregelgeving.

20 augustus 2020