bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Plannen om je huis te renoveren of - beter nog - te BENOveren? Vraag het gratis magazine BENO aan!

In dit gratis magazine vind je heel wat inspiratie en informatie over hoe je je BENOvatie het best aanpakt.

In dit magazine, een initiatief van tal van stakeholders om de campagne BENOveren van de Vlaamse Overheid te ondersteunen, vind je een antwoord op heel wat cruciale vragen, zoals:

  • Waarom BENOveren in plaats van gewoon renoveren en hoe pak je een BENOvatie concreet aan?
  • Welke premies kan je dit jaar aanvragen?
  • Wat is de link tussen de lucht binnenshuis en het risico op gezondheidsklachten en coronabesmetting, en hoe kan je dat risico zo klein mogelijk houden?
  • Waarom is een goed geïsoleerde, luchtdichte bouwschil zo belangrijk?
  • Welke kosten komen er bovenop de aankoopprijs van een woning of appartement?

Verder bevat BENOmagazine een reportage over een woning in de Gentse rand die volledig naar BENOnormen werd gerenoveerd, krijg je tips over de vervanging van een oude cv-ketel, boiler of elektrische installatie, en word je wegwijs gemaakt in het aanbod gipskartonplaten, gevelafwerkingen in klei en systemen om regenwater te hergebruiken. Daarnaast worden nieuwe BENOvatieproducten en -apps voorgesteld.

Het Ik BENOveer-label is een initiatief van de Vlaamse Overheid om de voordelen en principes van renoveren volgens de ambities van het Renovatiepact2050 bij kandidaat-verbouwers nu al bekend te maken.

Bekijk of download het magazine BENO op www.mijnbenovatie.be/nl/benomagazine

09 december 2021