bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Schrijf u in voor de Belgian Building Awards 2019

​​​​​​​Op donderdag 21 februari 2019 worden de vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt op Batibouw. De Architectuurawards worden toegekend in vijf categorieën, waarvan twee nieuwe. Inschrijven kan nog tot en met 31 december 2018.

 

 

 

 

 

 

De Belgian Building Awards zijn een organisatie van Batibouw in samenwerking met Sanoma, Redactiebureau Palindroom, Ik Ga Bouwen & Renoveren, de Orde van Architecten en architectura.be.

Voor de Architectuurawards werd een nieuw concept ontwikkeld waarbij prijzen worden toegekend in vijf categorieën:

  • Rookie of the year: voor jonge architectenbureaus.
  • International: bekroning voor een internationaal project van een Belgisch architectenbureau.
  • Pioneer: bekroning voor een architect of organisatie die pionierswerk heeft verricht.*
  • New way of living: deze nieuwe categorie bekroont projecten die op innovatieve wijze inspelen op nieuwe trends in wonen en leven en zo een antwoord bieden op de vraag naar een efficiënter en duurzamer ruimtegebruik.
  • New way of working: deze nieuwe categorie bekroont projecten die op originele wijze een invulling geven aan een kantooromgeving.

*Voor deze categorie kan men zich niet inschrijven. Het is de jury zelf die op zoek gaat naar kandidaten en een winnaar.

Hoe deelnemen?

Deelnemen kan enkel door het online deelnameformulier in te vullen via de website van de Belgian Building Awards.

De uiterste datum van inschrijving is maandag 31 december 2018.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking die plaatsvindt op 21 februari 2019 op Batibouw.

Traditiegetrouw wordt de prijsuitreiking gevolgd door een galadiner. Op het programma van de avond: inspiratie, gastronomie.. en netwerking. Batibouw krijgt de kans om Koen Olthuis te ontvangen als keynote-spreker. 

Koen Olthuis (1971) studeerde Architectuur en Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. In 2007 werd hij verkozen als nr. 122 in Time Magazine's lijst van meest invloedrijke mensen ter wereld vanwege de toenemende wereldwijde belangstelling voor waterontwikkelingen. Daarnaast heeft het Franse tijdschrift Terra Eco hem in 2011 gekozen als een van de 100 groene personen die de wereld zullen veranderen.

Inschrijven voor het galadiner kan via deze link >>>

29 november 2018