bullet Created with Sketch. Clock icon Created with Sketch. Shape Created with Sketch. iconmonstr-linkedin-2 Created with Sketch. iconmonstr-twitter-2 (1) Created with Sketch.

Orde lanceert digitaal loket en nieuw ledenportaal

In het kader van de digitalisering en de verbetering van onze dienstverlening werd een nieuw ledenportaal ontwikkeld en ondergebracht in het digitaal loket.

Onder dit digitaal loket vindt u ook de weg naar het digitaal stageplatform en het digitaal visum*. Daarnaast worden de verslagen van de Nationale Raad en de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten hier ondergebracht.

Rechts bovenaan op onze website, op de plaats die voorheen leidde naar het digitaal visum, vindt u de toegang naar het digitaal loket. Inloggen is nog steeds mogelijk via uw eID, en nu ook via een token of de applicatie Itsme.

Uw persoons- en bedrijfsgegevens zelf aanpassen

Het nieuwe ledenportaal biedt u als (stagiair-)architect de mogelijkheid om zelf de persoons- en bedrijfsgegevens waarmee u op de tabel of lijst van stagiairs staat, aan te passen. U kan ook aanvinken welke gegevens u precies wil laten verschijnen in de online resultaten van onze zoekmachine ‘Vind een architect’. In een volgende fase zal u in het ledenportaal terecht kunnen voor persoonlijke documenten zoals uw bijdragenota, een inschrijvingsbewijs en meer.

Heeft u problemen met inloggen? Stuur een e-mail naar dienst.informatica@ordevanarchitecten.be en we helpen u verder.

 

*Het visum kan helpen in geval er twijfel zou zijn over het feit of een architect gerechtigd is het beroep uit te oefenen. De visumplicht werd in 2018 opgeheven voor het Vlaams Gewest. Voor het Brussels en Waals Gewest was dit al eerder het geval.

21 augustus 2019